Certificeret Grøn salon

Som certificeret Grøn Salon bliver Kesh jævnligt certificeret af Grøn Salon Skandinavien. Her bliver det kontrolleret, at vi kun benytter testede, godkendte, miljørigtige og bæredygtige produkter, som ikke indeholder hormonforstyrrende, kræft- eller allergifremkaldende stoffer. Overholdes dette ikke, mister vi vores certificering fra www.groensalon.dk. Det er din sikkerhed som forbruger.

Grøn Salon mærkeAlle frisørsaloner må kalde sig økologiske eller grønne – det er ikke en beskyttet titel, og derfor kan det være let at blive vildledt som forbruger. Fx reklamerer mange frisører med, at deres farver ikke indeholder PPD, som i følge EU kategoriseres som “ekstremt allergifremkaldende”. Men disse farver indeholder så stoffet PTD (se listen nedenfor), der er lige så skadeligt og allergifremkaldende.

Fordi vi ikke bruger skadelig kemi i vores hårfarve, vil du opleve, at dit hår bliver stærkere og sundere efter en farvning hos Kesh. Hårfarverne virker ligesom en kurbehandling og gør håret glansfuldt og smukt at se på. Slut med tørt hår der knækker og er for farvemættet.

Hos Kesh er vores farver fri for:

  • PPD (paraphenyldamine, ekstremt allergifremkaldende).
  • PTD Toulene-2,5-diamine (ekstremt allergifremkaldende).
  • P-aminophenol (ekstrem allergifremkaldende)
  • Resorcinol (allergifremkaldende og hormonforstyrrende).
  • Ammoniak (et ætsende og giftigt stof der er skadelig for mennesker, dyr og planter).
  • Parfume og æteriske olier (allergifremkaldende).
  • Silikone (skadeligt for indre organer, optages gennem huden, måske også miljøskadeligt).
  • Phthalater (hormonforstyrrende).

johnmastersHos Kesh undgår vi enhver form for skadelige stoffer i alle de produkter, vi anvender – fra shampoo og kure til stylingprodukter. Vi bruger mærker som John Masters og Ingredien. Vores håndklæder er lavet af økologisk bomuld og er bæredygtigt produceret, den kaffe og chokolade du får serveret er Fairtrade og økologisk dyrket. Vi bruger kun svanemærkede rengøringsmidler, vi har vandspare og LED-lys. Væggene er nykalkede, og alt inventar er bæredygtigt produceret og nøje udvalgt.